e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

Besparelsen ved at skifte til e-cigaretter

Som alle ved, så er det sundhedsskadeligt at ryge, og ikke nok med at det tærer på dit helbred, så går det også ud over din økonomi. Du kan dog spare mange penge ved at skifte til ego-t e-cigaretter. Vi har derfor opsat nogle scenarier for dig nedenfor, så du kan se, hvor mange penge du står til at kunne spare ved et skifte.

 

Eksempel 1.

Ryger 1 ryger ca. 10 traditionelle cigaretter dagligt og betaler 40 kr. for en pakke med 20 cigaretter, så bliver den årlige udgift 7.300 kr.

Hvis Ryger 1 derimod skifter til e-cigaretter, ser regnestykket således ud. Ryger 1 ryger 30ml. rygevæske om måneden og betaler 99 kr. pr. flaske, så den årlige udgift bliver 1827 kr., hvilket inkluderer e-cigaret startpakke, 12 rygevæsker á 30ml. samt 12 CE4-filtre.

Ryger 1 kan derfor spare 5.473 kr. om året ved at skifte til e-cigaretter.

 

Eksempel 2.

Ryger 2 ryger ca. 20 traditionelle cigaretter dagligt og betaler 40 kr. for en pakke med 20 cigaretter, så i alt bliver den årlige udgift 14.600kr.

Hvis Ryger 2 vælger at skifte til e-cigaretter, så ser regnestykket således ud. Ryger 2 ryger 60ml. rygevæske om måneden, og betaler 99 kr. pr. flaske, hvilket giver en udgift på 3.015 kr. om året, hvilket inkluderer e-cigaret startpakke, 24 rygevæsker á 30 ml. samt 12 CE4-filtre. 

Ryger 2 kan derfor spare 11.585 kr. om året ved at skifte til e-cigaretter.

 

Som eksemplerne viser ovenfor kan du opnå en stor besparelse ved at skifte til e-cigaretter, og det er værd at tage med i overvejelserne, når du står og er parat til et effektivt rygestop.

 

Klik her for at komme tilbage til forsiden 

Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.