e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

CE4-Filter

Vi tilbyder også CE4-filtre i vores webshop, som passer til vores ego-t e-cigaretter, så du har mulighed for at skifte dit CE4-filter løbende og derved sørge for at hygiejnen er helt i top. Derudover har du også mulighed for at bruge separate CE4 til specifikke smagsvarianter og derved undgå at blande smage sammen. Den beholder, som vi fører er større end mange andre filtre, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at fylde dit filter lige så tit, som før. Du kan nu fylde helt op til 1.6 ml. i dit CE4-filter, som for de fleste er nok til én dag - alt efter forbrug. En af fordelene ved vores filter er, at der er en måler på siden af filtret, så du løbende kan holde øje med dit forbrug og se, hvornår du skal genopfylde.


En af de andre fordele er, at dette filter erstatter traditionelle atomizers og mundstykker, da du i denne får begge dele, hvilket gør den nemmere at samle. Vi forhandler filtrene i forskellige farver, så du har mulighed for at personliggøre din ego-t i lige præcis den farve, som du ønsker.

Sådan vedligeholder du din CE4 clearomizer

Selvom det er relativt billgt at købe ny CE4-filtre, kan man spare nogle penge ved at vedligeholde sit filter. Det giver den bedste smag og forlænget levetid.

 • Rengør brændepladen på batteriet ofte ved brug af en vatping med husholdningssprit.
 • Rens atomizeren / CE4 clearomizer med en vatpind med vand på.
 • Sørg for, at mundstykket er skruet ordentligt på, så væsken ikke ryger ud.

 • Du kan også forsøge dig med et dry-burn af clearomizeren, men dette gøres på eget ansvar.

  Sådan laver du et dry-burn i 5 lette skridt

  1. 1. Skyl dit filter godt og lad det tørre.
  2. 2. Saml batteri og CE4, men lad mundstykket blive af
  3. 3. Hold "damp"-knappen nede i et par sekunder af gangen, og gentag adskillige gange.
  4. 4. Der vil komme tyk røg op af røret, og det betyder, at det virker.Røgen forsvinder i kraft af, at skidtet bliver brændt væk
  5. 5. Filtret er renset, når du kigger ned i toppen af ce4-filtret og kan se gløde-elementet lyse op.

  Det kan godt være, at første tank smager lidt dårligere, end det normalt ville gøre, men så vender den gode smagsoplevelse stærkt tilbage.

  God fornøjelse!

  Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.