e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

E-juice

Dit valg af e-juice er essentielt for din smagsoplevelse med e-cigaretter. Og netop derfor har vi et bredt udvalg af e juice. I vores sortiment finder du både de helt traditionelle varianter med tobak og mentol smag, men du finder også frugtsmag som vandmelon og fersken. Derudover giver vi dig også muligheden for en mere speciel smagsoplevelse, i form af for eksempel honning eller mandel smag. Med andre ord, er der en e-juice for enhver smag og det handler bare om at finde den smagsvariant, som du synes bedst om. For at sikre, at alle kan finde den variant af smag som matcher dem, opdaterer vi løbende vores udvalg af smage.


Med vores refillflaske har du også mulighed for at blande de forskellige varianter, så du får din helt egen smag. Vi sørger for altid at have en billig e-juice i god kvalitet, og den bliver leveret i en flaske magen til vores refillfalsker, hvilket gør opfyldningen af din e-cigaret nemmere og mindsker risikoen for spild af e-juice. Alle vores produkter er uden tilføjelse af nikotin i henhold til den danske lovgivning omhandlende salg af e-juice med nikotin. Modsat rigtige cigaretter bliver du derfor ikke afhængig.

Sådan fylder du e-juice på

Vores smarte væskebeholdere med ultra tynd spids gør det meget let. Følg vores lette guide her:

 1. 1. Ryst beholderen godt:
  Én af ingredienserne i e-juice er VG, altså vegetabelsk glycerol. Denne juice er tung og kan godt lægge sig i bunden af flasken.

 2. 2. Skru mundstykket af:
  Drej på mundstykket tag det forsigtigt af.

 3. 3. Fyld på:
  Hold dit filter skråt, sæt spidsen af flasken ned i beholderen (i siden - ikke i midterhullet) og klem på flasken. Pas på, at du ikke fylder få meget på af gangen, før juicen er faldet ned i siderne. Du kan dreje beholderen lidt, imens du fylder på, så det går lidt hurtigere.

 4. 4. Du er nu klar til at dampe!

Du kan også se en påfyldningsvideo herunder - bemærk, at vedkommende ikke har den spidse flasketop, men alt det andet er det samme.Hvordan skal e-væsker opbevares i hjemmet?


Det gælder selvfølgelig om at sørge for, at dine flasker med væske bliver opbevaret på bedste mulige vis. Der gøres normalt ikke så meget ud af emnet, fordi indholdet er meget holdbart, især i vores beholdere med spids, der effektivt forhindrer iltning og forringelse af smagen.

 

Stoffet VG i blandingen kan dog godt tage skade af alt for meget lys og / eller varme, så derfor er det en god idé at stille beholderne et tørt, men ikke varmt sted. Det kunne f.eks. være i et bryggers, i et medicinskab eller i et køkkenskab væk fra komfuret. Stedet skal også være hygiejnisk, for flaskens indhold er trods alt beregnet til indtagelse.

 

Sidst, men ikke mindst, er det bedst at have sin e-væske aflåst eller stående på en hylde, der ikke er indenfor børns rækkevidde, så de ikke drikker det. Hvis der er nikotin i væskerne, er det især vigtigt at følge dette råd, fordi nikotin er meget giftigt og optages let gennem huden.

 

Vi anbefaler ikke at sætte flaskerne med e-væske i køleskabet, da dette ikke er nødvendigt og har vist sig at være dårligt for visse smagsvarianter.

 

Hvilken smag skal jeg vælge?


Man er måske tilbøjelig til at vælge almindelig tobak, når man lige er startet. Men husk på, at der er en hel verden af smagsoplevelser til forskel fra den traditionelle / kedelige cigaret. Det kan man synes er underligt, og der er da også nogle vilde og temmelig niche-baserede varianter hist og her, men man vænner sig lynhurtigt til det, på samme måde som det er naturligt med vandpibe, at deres tobak er med smag.

 

Her er en kort liste over 3 varianter, vi anbefaler, hvis du er nystartet:

 

 • Grøn æble: Frisk og ikke alt for sød.
 • Vandmelon: Luftig, markant og minder om sommer
 • Fersken: Nærmest som en sød iste i dampform

 • God fornøjelse!

   

  ECreviews har i øvrigt anmeldt vores juice med Amaretto. Du kan se videoen her:

   


  Kort fortalt synes han at lige præcis denne e-væske går rigtig godt hånd i hånd med en kop kaffe. Så hvis du en søndag morgen - med morgenkaffen i hånden - har lyst til at få en anden og ny smagsoplevelse, så er det måske en ide for dig.


  Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.