e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

Er E-cigaretter bedre end almindelige cigaretter

Er E-Cigaretter bedre for din sundhed?

Rygere over hele verden har endelig opdaget den elektroniske cigaret. Folk fra hele Danmark til de største filmstjerner i Hollywood bruger dem, men er de virkelig et sundere og billigere alternativ til traditionelle cigaretter? Kan det være svaret på rygestop? Der er mange rygere der siger, at de nu nyder at slippe for dårlig lugt, passiv rygning, og kan ryge hvor de vil, samtidig med at de slipper for de mange stoffer som er i almindelige cigaretter. 


Der er flere fordelen ved elektroniske cigaretter :

 

  • - Indeholder nul tjære, tobak, kulilte, eller aske.
  • - Indeholder ingen nikotin
  • - Kan bruges i barer, restauranter og arbejdsplads.
  • - Gennemsnitlig brugere kan spare over 5.000 kr årligt.
  • - Du vil ikke "lugter" som en ryger længere.
  • - Udsender vanddamp. Ingen passiv rygning som før.
  • - Elektroniske cigaretter ikke er inkluderet i de fleste rygeforbud og regler 
  • - Du kan formentlig ryge/dampe på arbejdspladsen eller offentlige steder uden at være til gene for andre. 


Der er stor uenighed omkring, hvorvidt e-cigaretten er sundere eller om det blot er en ny måde at ryge på, men faktum er, at skifter du til e-cigaretter uden nikotin, efter at have røget 30 almindelige cigaretter dagligt, så vil det unægteligt være sundere. Det er vigtigt, at se e-cigaretter som et rygestop alternativ.


At skifte til Elektroniske Cigaretter:


I USA alene, er det anslået, at over 800.000 rygere allerede har skiftet til el-cigaretter, hvoraf de primære grunde til at den elektroniske cigaret hurtigt bliver den # 1 valg for rygere, var ønsket at føre en sundere livsstil. Med de åbenlyse farer som traditionelle cigaretter udgør for dit helbred og med de stadigt stigende udgifter ved traditionel cigaret er e-cigaretter et fantastisk alternativ. Du kan og finde et startsæt, så du også kan prøve om e-cigaretter er noget for dig. Du kan også læse mere om e-cigaretter her!

Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.