e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

FAQ - mest stillede spørgsmål

 

Her kan du finde svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring elektroniske cigaretter.

 

Generelt om E-cigaretter:


Hvad er en elektronisk cigaret/e-cigaret?

 

En elektronisk cigaret kan både ligne, føles og smage som en almindelig cigaret, men der er ingen røg, tjære, eller nikotin involveret. Den består af primært af en batteri, et mundstykke, en forstøver og en rygevæske efter eget valg (der er ingen nikotin i vores rygevæsker).


Er elektronisk cigaret/ e-cigaret sikker?

 

Det korte svar er ja. En e-cigaret indeholder ingen tjære eller skadelige stoffer, samt er det heller ikke brændbart. Det udgiver heller ikke røg, så det er ikke til gene overfor dine omgivelser eller overfor miljøet. 


Kan alle benytte en elektronisk cigaret/ e-cigaret?

 

Som udgangspunkt er produktet beregnet til brug af voksne. Derfor bør det ikke anvendes af mindreårige under 18 år. Derudover bør personer med allergi, lider af en sygdom der kan forværres ved brug af e-cigaretter eller gravide eller ammende kvinder heller ikke anvende produktet. 


Er det lovligt i Danmark?

 

Det er helt lovligt at købe og bruge elektroniske cigaretter i Danmark. Der er dog meget strenge regler ang. køb og salg af e-væsker, også kaldet e-juice med nikotin. I Danmark må man ikke sælge e-væsker med nikotin, og man må heller ikke købe nikotin e-væsker i Danmark, men må som privatperson godt købe nikotin e-væsker i udlandet. Så jvf. gældende regler kan du ikke købe e-væske med nikotin i vores webshop.


Er der nikotin i e-cigaretterne?

 

Nej, der er ingen nikotin i vores e-cigaretter, ej heller i vores e-væsker jvf. gældende regler her i Danmark. Der er heller ikke tjære eller andre sundhedsskadelige stoffer i vores produkter.  


Hvordan tænder jeg en e-cigaret?

 

Som udgangspunkt bliver vores produkter leveret klar til brug. Du skal derfor blot inhalere på mundstykket, og det vil automatisk begynde at producere damp. Når du så er færdig med at inhalere, så returnerer e-cigaretten automatisk til en standby/ hviletilstand.


Hvordan får en e-cigaret sin smag?

 

Det gør den ved hjælp af e-væsken, som bliver aktiveret i væskebeholderen. Du kan få væsken i mange forskellige smagstyper, og du kan finde dem i vores webshop. Vi opdaterer løbende vores shop med forskellige smagstyper.


Hvad er en forstøver?

 

Det er varmelegeme-delen i en elektronisk cigaret. Dens opgave er at omdanne væsken til damp, hvilket den gør ved at varme væsken op. 


Hvor lang tid holder en forstøver?

 

Levetiden for en forstøver er individuel og baseret på hvor meget den bliver brugt. Jo mere den bliver anvendt, jo kortere levetid vil den få. I gennemsnit holder en forstøver alt imellem et par uger til et par måneder. Hvis du går og overvejer at skifte til e-cigaretter, bliver du nødt til at budgettere med at skulle købe nye forstøvere i takt med dit forbrug.


Hvad er der i dampen, som udåndes?

 

Den damp, som du udånder, er i bund og grund kondens, som fordamper i luften indenfor et par sekunder, og efterlader derfor ingen visuelle rester i luften. 


Giver en e-cigaret lugtgener? 


Nej, du skal derfor ikke bekymre dig for, hvorvidt dampen kommer til at sidde i dit tøj eller dit hus. Du slipper derudover også for dårlig ånde, sure skodder eller ildelugtende askebærer. 


Hvor længe virker et batteri til en e-cigaret?

 

Igen afhænger det af dit forbrug samt hvilken model du køber.


Er det farligt at ryge e-cigaretter?

 

Undersøgelser indtil videre har endnu ikke fast konkluderet omfanget af, hvor sundhedsskadelige e-cigaretter er, dog anslås det, at de ikke er i samme omfang som traditionelle cigaretter. 


Hvad gør man, hvis man får rygevæsken i øjnene eller ved en fejl drikker det?


Man må IKKE drikke rygevæsken, og i tilfælde af at man får rygevæsken på læberne, skal man fjerne det med det samme med en serviet eller en absorberende klud. Hvis du ved et uheld får rygevæsken i øjnene, skal du omgående skylle dit øje med vand og tage kontakt til din læge.


Om køb på denne webshop:


Er det dyrt at købe en e-cigaret?

 

Det er op til ca. 70% billigere at anvende ecig på et årligt basis i forhold til almindelige cigaretter. 


Hvor lang er leveringstiden?

 

Hvis du bestiller før kl. 14 på hverdage, så bliver dit køb leveret den kommende hverdag.


Bliver man oplyst, hvornår ordren bliver afsendt?

 

Du vil modtage en mail så snart din ordre er afsendt. Som udgangspunkt bliver din vare afsendt fra vores lager samme dag, hvis du bestiller inden kl.14. Derudover vil ventetiden typisk være 1-3 dage.


Kan man se, når ordren er afsendt?

 

Du vil modtage en mail med bekræftelse på, at din ordre er blevet afsendt.


Hvis pengene er blevet trukket, er ordren så blevet sendt?

 

Jvf. gældende regler må vi først trække beløbet fra din konto, når varen sendes. 


Kan man få tilsendt et track and trace nummer på ordren?

 

For at holde vores fragtpriser nede sender vi alle vores ordrer som brev, og derfor vil din ordre ikke blive tildelt et pakkenummer. Som udgangspunkt vil leveringstiden på din ordre oftest være 1-4 hverdage, men da den sendes med posten, kan der i perioder forekommer længere leveringstid.


Hvad hvis man fortryder sit køb, kan man så returnere sin vare?

 

Jvf. gældende lovgivning, så har du altid 14 dages returret på din vare, såfremt at emballagen er ubrudt og uåbnet. Du bedes dog returnere din vare indenfor få dage efter modtagelse, og du skal selv stå for at betale retur-fragten.


Hvis varen er defekt, hvad gør man så?

 

Først bedes du sende os en mail, hvori du skriver dit ordre nr. i emnefeltet og forklarer os, hvordan varen er defekt. Herefter sender du den til vores lager. Så snart vi har modtaget din defekte vare og kan bekræfte dette, sender vi selvfølgelig en ny hurtigst muligt til dig.


Hvis man har spørgsmål, som ikke bliver besvaret på denne side, hvad gør man så?

 

I det tilfælde udfylder du vores kontaktformular og så svarer vi hurtigst muligt.

 

Vi håber, at du fik besvaret eventuelle spørgsmål. Kig rundt på vores webshop og lad dig inspirere og forhåbentligt vælger du vores webshop som din faste leverandør til dit effektive rygestop.


Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.