e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

Elektronisk cigaret og dens fordele

 

Elektroniske cigaretter er anordninger, der anvendes af rygere til at erstatte deres traditionelle cigaretter og dermed et effektivt rygestop. Dette er en sundere måde at ryge på, og kan hjælpe folk med at stoppe og mindske afhængighed. Personen indånder den fordampede rygevæske, som produceres af dette filter. Smagen, som produceres af en e-cigaret, opleves af rygeren som næsten den samme, som når de indånder en af tobak.

 

Elektriske cigaretter er ikke-forurenende, ikke-brændbar og ikke-kræftfremkaldende. Rygeren kan inhalere dampen fra en e cigaret og påvirkes ikke af den tjære og tobak som findes i en almindelige cigaret. Almindelige cigaretter frigiver omkring 4000 skadelige kemiske stoffer ud over nikotin. Dette undgås ved de elektriske cigaretter. Ingredienserne i de elektriske cigaretter er ikke kræftfremkaldende stoffer.

 

Elektroniske cigaretter er kommet en lang vej fra deres oprindelige version og kaldes til tider også for damp cigaretter samt el cigaret. Den nuværende version ser mere realistisk og er forholdsvis mere brugervenlig i forhold til de tidligere. Brugeren får næsten samme tilfredsstillelse som ved en traditionel cigaret. Men den store fordel er, at det bare giver "oplevelsen" af rygning, men ikke producerer røg. I modsætning til traditionelle cigaretter, der frigiver en sky af røg, kommer der kun damp ud, hvis du bruger elektroniske cigaretter. Derfor er folk omkring ikke påvirket på grund af passiv-rygning. De sædvanlige virkninger af rygning, såsom udvikling af gule fingre og tænder forhindres.

 

Du vil ikke lugte af cigaretrøg længere. Ingen ildelugtende tøj, røgfyldte møbler eller dårlig ånde. Ikke mere aske, da der ikke er nogen forbrænding med e-cigs, og derfor behøver du ikke et askebæger. Ligeledes er der ingen skodder til konstant bortskaffelse. Du får mulighed for ikke at skulle ud hele tiden for at ryge, da e-cigaretter ikke skaber røg, og derfor er fritaget for det danske rygeforbud. Ikke flere uheld med brændemærker, da der ikke er ild involeret med e-cigaretter.

 

Rygere kan nyde og opleve de fysiske og følelsesmæssige fornemmelser af elektroniske cigaretter. Og derudover så er rygning ved hjælp af en elektronisk cigaret forholdsvis billigere end den traditionelle cigaret.Fordelene ved brug af e-cigaretter:


Ingen tjære, ingen giftstoffer

Den elektriske cigaret indeholder ingen tjære, kulilte, eller skadelige giftstoffer som dem, der findes i almindelige cigaretter. Normal tobak-cigaretter har over 4.000 skadelige giftstoffer, der ikke findes i elektriske cigaretter.

 

Du ryger faktisk mindre

Når du ryger en tobak-cigaret, kan du føle dig forpligtet til at ryge hele cigaretten. Men med en e-cigaret kan du tage et par sug og lægge det væk til en anden gang. Derfor ryger du muligvis mindre på grund af dette.

 

Ingen passiv rygning

Ikke flere bekymringer om passivrygning, der generer ikke-rygere omkring dig. Den elektroniske cigaret afgiver ingen røg. Dampen, der bliver frigivet ligner røg, men er kun vanddamp, der forsvinder efter et par sekunder.

 

Ingen røg

Damp cigaretter afgiver ingen røg. De producerer, som navnet indikerer, kun vanddamp. Der frigives ingen forurenende stoffer til luften, hver gang du tager et sug. Det er det 'grønne' alternativ til traditionelle cigaretter.

 

Ingen røg lugt

Ikke mere ildelugtende hår og tøj på grund af røg. Når du bruger en elektronisk cigaret udånder du ren vanddamp, som indeholder ingen lugt.

 

Ryg hvor og når du ønsker

Elektroniske cigaretter giver dig mulighed for at ryge, hvor du er. Nu kan du roligt nyde dine cigaretter på arbejdspladsen, i restauranten, i baren, eller lufthavnen uden at skulle træde ud for en ryge-pause.

 

Ikke brændbar

Ingen lighter nødvendig! Elektroniske cigaretter er ikke-brændbare. Du vil ikke længere behøve at søge efter en lighter eller tændstikker.

 

Ingen askebægre, ingen forbrændinger

Elektriske cigaretter har ikke brug for askebægre, da de ikke producerer nogen aske eller skod. Ikke flere brændehuller i dit tæppe, tøj, møbler eller bilens interiør. Da en el cigaret ikke er tændt og ikke varmer op, er det umuligt for dig at brænde et hul i noget som helst. Du skal blot putte din elektriske cigaret i lommen, når du er færdig.

 

Elektroniske cigaretter er derfor et godt alternativ til traditionelle tobak-cigaretter.

Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.