e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

Ego-Crystal

Udviklingen på markedet for e-cigaretter foregår i et højt tempo, og der bliver hele tiden udviklet nye modeller, men kvaliteten er meget svingende og priserne ligeså. Vi har sat os for at forhandle den bedste kvalitet til forbrugervenlige priser. Ego-Crystal er en af de nyere modeller på markedet, men denne model er ofte meget dyrere end ego-t. Vi sørger for løbende at holde øje med udviklingen på markedet og opdaterer derfor løbende vores webshop, så vi kan forhandle de bedste produkter til vores kunder.


Det kan være at Crystal en dag bliver en del af vores sortiment, men indtil videre dækker vores sortiment de flestes behov. Dette er måske især gældende, hvis du ikke er en meget erfaren damper. Vores startkits er bl.a. helt ideelle for nybegyndere. Du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og blive opdateret om udviklingen på markedet, samt når vi tilføjer nye produkter til vores webshop eller fører tilbud.


Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.