e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

Ego-t

Her på webshoppen fører vi ét af markedets bedste e-cigaretter, nemlig ego-t. Vores produkter kan hjælpe til et effektivt og langvarigt rygestop, da man får nydelsen af at ryge uden at skulle bekymre sig for en evt. nikotinafhængighed, og man slipper derudover også for de mange sundhedsskadelige konsekvenser ved at ryge almindelige cigaretter. Vi sørger selvfølgelig for at følge markedets udvikling, så de ego t cigaretter du kan købe hos os altid er blandt de bedste på markedet. Du er derfor garanteret som kunde, at vi kun forhandler nøje udvalgte produkter i vores webshop.


Husk at du også kan købe vores EGO-T i forskellige startsæt, alt efter hvad din præference er, og hvad du har lyst til at din cigaret skal kunne. Vores startsæt kommer i smarte æsker, som du kan vælge at opbevare din ego-t e-cigaret i, når du ikke bruger den, eller tage den med, når du skal ud og rejse. Vi forhandler derudover forskelligt tilbehør, så du har mulighed for at sammensætte den, som du vil. Mulighederne er mange, og vi tilføjer hele tiden nye spændende produkter i vores webshop.

Fordele ved en ego-t frem for en almindelig cigaret

Der er en lang række fordele ved dampning i forhold til at ryge almindelige cigaretter - ikke blot som middel til at stille rygetrængen, men også socialt og økonomisk. Se bare her:

  • Det er billigere: En pakke cigaretter koster 45 kr og alt efter forbrug er det i gennemsnit nok til en dag eller to. En 30 ml flaske til en ego-t koster 69 kr. og holder i op til 14 dage. Så besparelsen er let at få øje på.

  • Det er ikke til gene for omgivelserne: Cigaretrøg bliver meget tit hængende i luften, og så lugter tobak ikke særligt godt. Anderledes forholder det sig dog med et dampeapparat, hvor dampen for det første ikke er vedvarende og duften er mere behagelig på grund af det store udvalg af smage.

  • Tøjet kommer ikke til at lugte: Almindelig tobaksrøg hænger ikke alene i tøjet, det sætter sig også i tøjet og i ens hjem. Det er let at lugte, at man er trådt ind i et rygerhjem, men såden forholder det sig ikke med en ego-t. Efter ganske kort tid er dampen væk - uden duftgener.

  • Du kan dampe flere steder: Caféer, restauranter og andre steder siger klart nej til rygning indendørs. Med dampning forholder det sig dog anderledes, og der er større chance for, at det accepteres. I øjeblikket er dampeapparaterne ikke omfattet af rygeloven.

  • Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.