e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

Rygevæske

Her på siden kan du finde rygevæsker med den smag, som du ønsker. Vi forhandler kun rygevæske uden indhold af nikotin, i forhold til den danske lovgivning på dette område. Det betyder også, at vores udvalg inden for rygevæsker ikke er vanedannende.
For at kunne tilbyde et produkt, som passer til enhver bruger af e-cigaretter, har vi valgt et bredt sortiment, som indeholder mange varianter lige fra tobakssmag til colasmag. Dermed vil du med sikkerhed også kunne finde den smagsvariant, som giver dig den bedste oplevelse med din e-cigaret.
En rygevæske består af VG (Vegetabilsk Glycerin) og PG (Propylen Glycol), samt det pågældende smagsstof. Vi har fundet frem til den kombination, som vi synes der er bedst af disse 3 ingredienser, så du gerne skulle få den bedste oplevelse.
Når du har fundet frem til den smag som passer præcist til dig, foreslår vi, at du kigger forbi vores udvalg af tilbehør. Her finder du blandt andet den populære refillflaske som bruges i forbindelse med påfyldningen af rygevæsken. Dette vil mindske mængden af spild og gøre hele processen af påfyldning nemmere.
Vi gør alt for at sikre dig den bedste oplevelse med e-cigaretter.

Hvad indeholder rygevæsker?

Du har brug for rygevæske for at kunne dampe, og væsken kan bruges til alle mærker. Her kan du se en oversigt over det, som er i flasken:


  • Vegetabilsk glycerin: Dette stof, der normalt forkortes VG, er med til at få den udhalerede vanddamp til at ligne røg, så det ser godt ud. VG sørger også for, at der er en del modstand, når man suger – ligesom med en cigaret. Dette stof findes i en række madvarer, bl.a. sodavand og dressing.
  •  

  • Propylene Glycol: Hvis man kun brugte VG i sit produkt, ville det være alt for svært at suge. PG fortynder og giver også en smule ”krads”, så man kan mærke det i halsen under dampningen. Med PG alene ville der først og fremmest ikke være noget sugemodstand, og ”throat hit” ville være det voldsommere. PG bruges i tusindvis af madvarer.
  •  

  • Smagsstof: Du har uden tvivl bemærket, at de forskellige rygevæsker kommer i et utal af smagsvarianter. Folk, der førhen røg cigaretter, er tilbøjelige til at vælge væsker med tobakssmag – men hvorfor begrænse sig? Rygeoplevelsen er den samme, og så smager det bedre end tobak.
  •  

  • Nikotin?: Du behøver ikke nikotin i din rygevæske for at få den gode oplevelse. Det er ikke lovligt at sælge nikotinholdige væsker i Danmark, og E-ciga følger selvfølgelig lovgivningen på dette punkt. 

  • Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.