e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

Om os

E-Ciga er en webshop med et professionelt team bag. Vi tilbyder e-cigaretter og produkter i markedets bedste kvalitet, og vi anser vores produkter som værende gode hjælpemidler til et effektivt rygestop. I modsætning til nikotinplastre og andre ryge-præventive metoder får man nemlig både følelsen af at ryge og den rent motoriske del, som sidder i fingrene.

 

Vi fører et af de mest populære mærker, og vi har også væsker i et bredt sortiment i størrelsen 30 ml per flaske. Dette er gennemsnitligt nok til i hvert fald et par uger, men den eneste, der kan have et 100 % nøjagtigt overblik over ens forbrug er selvfølgelig én selv. Vores webshop tilbyder dog kun indholdet af disse flakser uden nikotin i henhold til de gældende regler i Danmark – regler som mange af de andre shops ikke overholder.

 

Vi anser service som et af de parametre, hvorpå vi vil udskille os fra andre webshops, og bestræber os derfor på at sørge for at webshoppen er løbende opdateret. Vi udvikler vores sortiment løbende og er leveringsdygtige og sender bestillinger indenfor meget kort tid. Husk:

 

* Levering indenfor 1-2 hverdage

 

* Gratis fragt, hvis du bestiller for 600 kr eller derover.

 

Skulle du mod forventning modtage et ikke-fungerende produkt, så kontakt os, og så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Dette gælder naturligvis også i det tilfælde, at du har modtaget et forkert produkt eller en forkert væske – også mod forventning, idet vi generelt er meget påpasselige og omhyggelige med alle vores ordrer.

 

Det er netop den påpasselighed og service, du fortjener, når du er kunde hos os, og vi håber selvfølgelig, at det får dig til at bruge os igen efter en vellykket handel og god oplevelse. Sidst, men ikke mindst, skal du endelig også skrive, hvis du gerne vil spørge om noget i forhold til vores produkter.

 

Med venlig hilsen

 

 

Teamet bag E-ciga.dk

 

 

Kontaktoplysninger

Javilan Electronics

Hyltebjerg Allé 16

2720 Vanløse

Tlf. 38 76 11 45

CVR. 19329933

Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.