e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro 

Passiv rygning og elektroniske cigaretter

Det er ingen hemmelighed, at passiv rygning fra cigaretter er skadeligt og et stort problem. Dette er i virkeligheden den vigtigste drivkraft bagved de love som har forbudt rygning på offentlige steder på landsplan. I USA er nogle byer har endda gået så langt som at forbyde rygning på alle offentlige gader for at beskytte sine indbyggere mod skadelig passiv rygning. Da e-cigaretter blev indført for nogen år siden, var mange skeptiske over for de reelle virkninger, da e-cigaretter producerede damp og ikke røg, og efterhånden som populariteten af e-cigaretter er steget, så er antallet af undersøgelser omkring disse produkter også steget.

Der er forskellige undersøgelser og det har indtil videre ikke været muligt at konkluderer at den damp som udåndes af e-cigaret rygere indeholder nikotin eller andre påviselige skadelige stoffer, og at folk omkring den elektroniske cigaret rygere, udsættes for nogen direkte skade. Vi følger udviklingen og dansk lovgivning på området meget tæt, så vi kan give den information videre herpå siden omkring det nyeste forskning, så snart vi bliver bekendt herom.

Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.