e-cigs med hurtig levering

Indkøbskurv

0 varer

Dankort Visakort-sikker betaling Mastercard Maestro



 

Top 5 overraskende smage til dit dampeapparat

Ved du, hvad det bedste ved e-cigaretter er? At det næsten helt sikkert er sundere end en almindelig cigaret? At røgen ikke er røg, men damp, så man undgår de skadelige effekter ved forbrænding? At man ikke får over 2000 skadelige stoffer ned i lungerne? Nej da – det allerbedste er, at du kan få din e-væske med smag!

 

Rygerne synes, det er mærkeligt – damperne tager det som en selvfølge. Selvfølgelig skal ens damp smage af æble, cola, vanilje eller smør. Vent, hvad? Smør? Rent smør? Føj for hel…. Det forholder sig nemlig sådan, at hvis man kan forestille sig en bestemt smagsvariant, er der (desværre) også en rimelig chance for, at smagen findes.

 

Som e-damper fik det mig til at prøve et eksperiment. Min plan var, at jeg ville foretage en søgning på nettet over de mest utænkelige smagsvarianter – bare for at se, om de fandtes. Det var en lærerig (og skræmmende!) måde at bruge lidt tid på.

 

Der var selvfølgelig en del smagsvarianter, jeg havde udtænkt i min syge skal, som ikke fandtes. (Laks!) Men der var også en del, der rent faktisk fandtes. Nedenstående 5 smagsvarianter findes i virkeligheden rundt omkring på nettet. Det er ikke noget, vi fører på E-ciga, og vi kan kun sige, at køb og dampning af disse foregår helt på eget ansvar. Remember – just say no!

 

Top 5

1. Smør

Det var ikke for at være morsom, at jeg skrev smør på tidligere. Smør findes som smagsvariant, og jeg har ikke rigtig nogen idé om, hvorfor dette er tilfældet. Det slår selvfølgelig at hælde rigtig smør ned i ens clearomizer (seriøst - lad være), og det feder sikkert også mindre. Eneste brug, jeg umiddelbart kan tænke på, er at blande det med e-smagen af popcorn. (Ja, den findes også.)

 

2. Brun Farin

Brunt sukker er som bekendt ekstremt tykt, sødt og klistret, når det bliver opvarmet. E-juicen opfører sig forhåbentlig ikke på samme måde, men bare tanken om at dampe sukker giver mig en grim smag i munden. Gad vide, hvorfor producenterne lige netop valgte at gå efter smagen af brunt sukker og ikke blot sukker? ”Næ, du – den smager ikke af sukker, din høvl. Den smager af BRUNT sukker.”

 

3. Blåbærsirup overhældt på vaffel

I kid you not! Denne her smagsvariant findes virkelig! Det er godt nok specifikt. Og gad vide, hvordan man overhovedet er kommet frem til denne smag? Har man bare mikset de individuelle smagsvarianter sammen? Blåbær giver ok mening som smagsvariant, og efter de to foregående, er jeg ikke længere overrasket over, at sirup er en smag. Vaffel? Tja…

 

4. Cheesecake med graham-kiks

Endnu en ekstrem specifik smag, som rent faktisk findes. Først og fremmest skal siges, at jeg slet ikke kan forestille mig at dampe smagen af ost – også selvom vi snakker relativt neutrale smørreoste. Derudover vil jeg også gerne påpege, at jeg virkelig heller ikke kan forestille mig at ryge kiks. Så jeg prøver vel bare at sige, at denne smag ikke er for mig, eller hvad?

 

5. Pizza

Hvis du elsker pizza, elsker du garanteret også at dampe det. Nej? Hvad nu hvis jeg fortalte dig, at der ifølge producenten er ekstremt stærke nuancer af peperoni og hvidløg, som man helst skal dampe udendørs, fordi lugten ellers sætter sig i tæpper og møbler? Nå, heller ikke. Af de smagsvarianter, jeg søgte efter, virker denne klart som den mindst uskadelige, især fordi de selv skriver, at denne smag ”sandsynligvis ikke er for dig”. Fantastisk salgsteknik dér.

 

Denne side anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.